بهترین هاست وردپرسی ایران کدومه؟ برای سایتمون از کجا فضای میزبانی بگیریم؟ کدوم شرکتها در ایران معتبر هستند؟ آیا پشتیبانی خوبی دارن؟ اصلا من نمیدونم کدوم پلن رو انتخاب کنم؟ از کجا هاست بخرم؟ در ابتدای راه طراحی سایت معمولا کاربران این سوالها رو از من میپرسند. گاهی تا حدی براشون دلهره آور هست.
بعضیها نمیتونن به شرکتی برای سرویس میزبانی سایتشون براحتی اطمینان کنند و از ما کمک برای انتخاب بهترین هاست ایران راهنمایی میخوان. من بر اساس تجربیاتم این مطلب رو براتون مینویسم. تو ایران چند شرکت خوب میزبانی داریم. من تابحال برای هاستینگ سایتهام تجربه کار با دو شرکت رو دارم و ازشون راضی هستم.
در این مطلب المنتور فارسی یک راهنمای کوتاه رو براتون آماده کردم.
سوال اول: من قبلاً یک نام دامنه از یک شرکت میزبان خاص خریداری کردم. آیا لازمه هاست هم از همون شرکت خریداری کنم؟
نام دامنه در واقع فقط یک آدرس وبه که میتونه بهراحتی به هر سرویس میزبانی وب هدایت بشه. موقع خرید نام دامنه، تقریباً به طور پیش فرض همیشه اشاره به خدمات میزبانی ارائه شده توسط شرکتیه که اونرو به شما فروخته. با این حال، هدایت مجدد دامنه به خدمات میزبانی شرکت دیگری هم عملی معموله و هم انجام اون نسبتاً سادهست.
گام اول: یافتن یک شرکت میزبانی معتبر
برای تازه واردان ، بخشی از مشکل پیدا کردن میزبانی عالی وردپرس اینه که بدونن به چه شرکتی باید اعتماد کنن. اگه به دنبال بهترین ارائه دهنده میزبانی وب برای سایت وردپرسی خودتون هستین، انتخاب یکی از ارائه دهندگان ذکر شده در این راهنما میتونه به شما کمک کنه.
سوال دوم: چقدر برای هاست وردپرسمون هزینه کنیم؟
هزینه های میزبانی وب به طرز چشمگیری متغیره. بستگی داره که سایت شما تازه راه اندازی شده یا یک سایت شناخته شدهست. من معتقدم که در ابتدای راه نیاز نیست هزینه زیادی برای خرید هاست بپردازید. معمولا تا شش ماه سایتهایی که راهاندازی میکنیم ترافیک زیادی ندارند. بنابراین در شش ماه یا یک سال اول یک سرویس در حد وسط با هزینه حدودا ماهی 40 تا 100 هزار تومان میتونه مناسب باشه.
گام دوم: اشتراکی، VPS، مدیریت شده یا اختصاصی؟
موقع خرید هاست احتمالا یه این اصطلاحات برخورد میکنید. بیاین با هم ببینیم که چه تعریفی دارند.
میزبانی مدیریت شده: میزبانی وردپرس مدیریت شده مفهومی نسبتاً جدیده. هدف از این کار کمک به شما در مدیریت جزئیات فنی نصب وردپرس سایته که شامل ویژگیهایی مثل پشتیبان گیری خودکار، امنیت بیشتر، به روزرسانی خودکار، نظارت روزانه و بازیابی رایگان در صورت هک شدن و ارائه تنظیمات سرور بهینه. وبلاگها و مجلات آنلاین از بادید کم گرفته تا صدها هزار بازدید در ماه میتونن از این نوع میزبانی استفاده کنند.
میزبانی اشتراکی: میزبانی مشترک ارزان ترین و محبوب ترین گزینه ست و به طور کلی یک سرویس عالی برای راه اندازی وبسایت شماست. با میزبانی مشترک، منابع سرور، حافظه ، توان محاسباتی و غیره بین شماو سایر مشتریان به اشتراک گذاشته میشه. مزیت این نوع تنظیمات اینه که هزینه ها رو هم برای شما و هم برای ارائه دهنده میزبانی کم میکنه. نقطه ضعف اصلی اینه که شما فضای نسبتاً تصفیه نشده ای در اختیار دارید که با رشد سایت شما ممکنه منابع بیشتری نیاز داشته باشید.
البته هر زمان هم که احساس نیاز شد میتونین سرویس موردنظرتون رو از شرکت میزبانی درخواست کنید و هاستینگتون رو ارتقا بدین. سایتهایی مثل وبلاگهای نسبتاً کم بازدید ، آژانس های طراحی، سایت های تجارت الکترونیکی کوچک، افراد مستقل و مشاغل کوچک میتونن از هاستهای اشتراکی استفاده کنند.
هاست VPS: با میزبانی VPS (سرور مجازی خصوصی) ، پارتیشن اختصاصی خود را در سرور با مقدار حافظه و قدرت محاسباتی محافظت شده و ذخیره شده به شما اختصاص می دهند. برخلاف میزبان اشتراکی ، این امکان وجود ندارد که عملکرد وب سایت یا داده های شما تحت تأثیر خواسته های ناگهانی دیگر کاربران از سرور قرار گیرد. درصورت نیاز به سرور و همچنین آزادی بسیار بیشتر در تغییر برخی از جنبه های مربوط به عملکرد – مانند مصرف و قدرت حافظه (با هزینه اضافی) – با رشد کسب و کار / وب سایت ، معمولاً به شما دسترسی کامل ریشه ای داده می شود. این باعث می شود میزبانی VPS برای وب سایت هایی که نسبتاً سریع رشد می کنند مناسب باشد.
میزبانی اختصاصی: با میزبانی اختصاصی، یک سرور فیزیکی برای شما درنظر گرفته میشه که صرفاً به اجرای نرم افزار / وب سایت شما اختصاص داده شده. تمام حافظه و قدرت محاسباتی سرور در اختیار شما قرار میگیره، که میتونین از عملکرد مداوم بالا اطمینان حاصل کنید. گرچه خیلی عالی بنظر میرسه اما هم هزینه بالایی داره هم دانش بالایی نیاز داره و حتما باید تحت مدیریت افراد متخصص در این زمینه باشه. این مدل میزبانی برای کسب و کارهای بزرگ و سایتهایی که پایگاه داده پیچیده ای نیاز دارند مناسبه.
سوال سوم: من مطالبی درباره هاست ابری شنیدم، هاست ابری چیه؟
میزبانی ابری از سرورهایی استفاده می کند که اساساً سرورهای خصوصی مجازی غیرمتمرکز (VPS) هستند و از نظر حافظه و قدرت محاسباتی می توانند به صورت پویا تغییر کنند. در حقیقت، میزبانی ابری نوعی میزبانی VPS هست که در هنگام تخصیص منابع به هر کاربر در سیستم، انعطاف پذیری بیشتری به ارائه دهندگان میده.
یکی از بهترین سرویس دهندگان ابری در ایران، هاست ابری شرکت میزبان فا رو میتونیم نام ببریم. میزبان فا در سرورهای ابری به خوبی عمل کرده.
مزایای هاست ابری میزبان فا
- استفاده از سرورهای مدرن نسل ۹ اچ پی برای اولین بار در ایران
- ارائه سرویس هاست ابری با آپتایم ۱۰۰ درصد تضمینی
- تلاش برای نهایت سرعت، امنیت و کیفیت
- پشتیبانی متخصص
- ابرسرورهای قدرتمند با طراحی کلاسترینگ
گام سوم: انتخاب بهترین شرکت میزبانی وب برای سایت وردپرسی شما
حالا دیگه میرسیم به مرحله انتخاب، میتونین در گوگل سرچ کنید و سرویسهای مختلف شرکتها رو مطالعه کنید. بیشتر شرکتهای میزبانی وب برای خریداران مشاوره رایگان دارند. با اطلاعاتی که در این مقاله ما کسب کردید میتونین راحت تر انتخاب کنید.
2 پاسخ
سلام
درود بر شما