میتونم بگم تقریبا همه افراد شاغل دلشون میخواد کسب و کارشون در اینترنت هم سری تو سرها داشته باشه. مخصوصا از وقتی که این مهمان ناخوانده مزاحم، کرونای گردن شکسته اومد تو زندگیهای ما. خیلی خوبه که تو خونه بشینی و فروشت رو داشته باشی. البته همه سایتها هم که فروشگاهی نیستن بعضیها یه وبلاگ نیاز دارن که مطالبشون رو داخلش بنویسن مثلا نویسنده های عزیز.
برای طراحی سایت هم یا باید سفارش بدین به یه شخص مورداعتماد که براتون طراحی کنه یا اینکه خودتون دست بکار بشین. من از وقتی با المنتور پرو آشنا شدم، متوجه شدم بهترین و راحتترین راه برای طراحی سایت همینه. سایتها بسیار زیبا هم میشن. لازم هم نیست خودتون صفحاتش رو طراحی کنین. میتونین از قالبهای آماده المنتور استفاده کنین.
در ویدئویی که ادامه مطلب میذارم براتون بهتون یاد دادم که چطوری سایت طراحی کنین، همین یک جلسه برای وبلاگها یا وبسایتهای ساده کافیه. نیاز به هیچ دانش قبلی هم نیست فقط دانش ابتدایی کار با کامپیوتر و اینترنت. برای سایتهای فروشگاهی هم آموزش طراحی سایت در هشت جلسه ما رو ببینین.
برای وبسایتهای پیشرفته تر هم باید با تمامی ویجتهای المنتور آشنا باشین که اون جلسات هم در آموزش المنتور ما موجوده. دوستان عزیزم تمامی این آموزشها رایگان هستن. برای اینکه بتونین خودتون دست به کار بشین برای خودتون سایتهای زیبایی طراحی کنین. گرچه طراحی سایت نیازمند دانش خاص و پیچیده ای نیست اما اونچه که شوخی نیست در موفقیت یک سایت، زمانه.
عامل ارشمند زمان در همه موارد زندگی اولویت داره. اگه برای هر هدفی زمان باارزشتون رو صرف کنین موفق میشین. در طراحی سایت هم نیازه هر روز روی سایتتون وقت بذارین.
ویدئوی آموزش طراحی سایت در یک جلسه
ویدئوی تکمیلی زیر رو هم برای اینکه طراحی بهتری داشته باشین مشاهده بفرمایین.
گام به گام تا طراحی یک سایت زیبا:
گام اول: برای سایتت یک دامنه خوب انتخاب کن
همه سایتها یک آدرس یا عامیانه بخوام بگم یک اسمی دارن که بهش دامنه یا Domain میگیم. مثلا دامنه سایت ما هست: Elementor-farsi
برای پسوند دامنه هم دو حالت معمول ir. و com. رو داریم. اگه مخاطبان سایتتون ایران زندگی میکنن آی آر و اگه در کشورهای دیگه هم مخاطب داشته باشین کام بهتره.
برای انتخاب دامنه یه نامکی انتخاب کنین که علاوه بر خوانایی، به یاد موندنی باشه و بعدها بتونین باهاش برندسازی کنین. یه نکته دیگه هم باید از روی دامنه سایت تا حدودی هدف سایت مشخص بشه. خب برای خرید دامنه میتونین خیلی راحت در گوگل سرچ کنین خرید دامنه و از یک سایت مراحل خرید رو انجام بدین. دامنه های آی آر رو بهتره از Irnic.ir ثبت کنین.
گام دوم: برای سایتت یک هاست خوب انتخاب کن
حالا میرسیم به مرحله خرید هاست برای سایتتونو اینم خیلی راحت در گوگل سرچ میکنین خرید هاست و یه سرویس میزبانی انتخاب میکنین. در خرید هاست دو نکته رو دقت کنین چون ابتدای کار هستین یه هاست یکساله نخرین یا بیشتر، سه ماهه یا شش ماهه خریداری کنین که اگه به هر دلیلی از اون هاستینگ ناراضی بودین بتونین عوضش کنین و ضرر نکنین. نکته دوم اینکه از ابتدا هزینه زیاد برای هاست نکنین یه سرویس که نه خیلی ارزون و نه خیلی گرون باشه انتخاب کنین. مثلا در تصویر زیر دومین یا سومین سرویس رو انتخاب کنین.
معمولا هر سایتی که راه اندازی میکنیم، اگه هر روز روی سایتمون کار کنیم، تا شش ماه به یک درآمد نسبتا کم و بعد از یک سال به درآمد خوبی میرسه. بنابراین نیاز نیست از ابتدا زیاد هزینه کنین.
گام سوم: وردپرس رو نصب کن
معمولا بیشتر این هاستینگها اگر ازشون درخواست کنین وردپرس رو براتون نصب میکنین اگر هم نه آموزشش رو براتون میفرستن که اصلا کار سختی نیست و بسیار ساده هست.
گام چهارم: قالب هلو المنتور
حالا نوبت به نصب قالب Hello المنتور از پیشخوان وردپرس میشه. وقتی وردپرس رو نصب کردین یک یوزرنیم، پسورد و یک آدرس لاگین مثل: wijet.ir/wp-admin دارین. ورود میکنین و از پیشخوان، گزینه نمایش سپس پوسته ها رو انتخاب، بعد افزودن پوسته بعد هم در کادر سرچ Hello رو بنویسین و قالب هلو المنتور رو نصب و فعال کنین.
گام چهارم: المنتور رو دریاب
نوبت به نصب المنتور میرسه. المنتور یه افزونه هست که به وردپرس اضافه میشه برای طراحی صفحات. میتونین مقاله المنتور چیست ما رو هم مطالعه بفرمایید. برای تهیه المنتور پرو روی لینک زیر کلیک کنین.
بعد از خرید المنتور با استفاده از ویدئوی زیر المنتور و المنتور پرو رو روی سایتتون نصب کنین البته میتونین به ما هم اطلاع بدین تا براتون نصب کنیم.
گام پنجم: انتخاب یک الگوی آماده زیبا
میرسیم به یحث شیرین الگوی آماده، بسته به نیازتون و موضوع سایتتون یکیا چند الگوی آماده زیبا تهیه کنین. برای تهیه قالبهای المنتور میتونین از لینک زیر اقدام کنین. ممکنه هنوز قالب مرتبط با موضوع سایت شما رو در سایت المنتور فارسی قرار نداده باشیم. در اینصورت کافیه یه پیام به ا بدین تا در عرض چند روز الگوی موردنظر شما رو آماده کنیم.
گام ششم: درج صفحه اصلی
در طراحی همه سایتها چند برگه ثابت وجود داره مثل صفحه اصلی، درباره ما، تماس با ما و بخشهایی مثل هدر و فوتر این الگوها تمام برگه ها و بخشهای موردنیاز سایت رو دارن و کافیه شما برگه ها رو پیاده سازی کنین و عکسها و متنهای سایت خودتون رو وارد کنین. برای ساخت صفحه اصلی، ابتدا در پیشخوان وردپرس به قسمت برگه ها سپس افزودن برگه جدید، یک نام و یک پیوتد یکتا وارد کنین و روی ویرایشگر المنتور کلیک کنین. در ویرایشگر بر روی آیکن پوشه کلیک کنین و از پنجره باز شده در قسمت قالبهای من بر روی آیکن نشون داده شده کلیک کنین.
بعد ار تهیه قالبهای آماده المنتور، یک فایل زیپ برای شما فرستاده میشه با نام Template اون فایل زیپ رو با این آیکن آپلود کنین. داخل فایل زیپ چی داریم؟ همه برگه ها و بخشهایی که برای طراحی نیاز داریم. مثلا برگه ای با نام خانه یا صفحه اصلی رو انتخاب کرده و درج کنین. حالا فقط باید ویرایشش کنین.
گام هفتم: درج هدر و فوتر
در پیشخوان وردپرس به قسمت قالبها و بعد Theme builderبرین و از اونجا روی هدر و افزودن جدید کلیک کنین یه نام وارد و ایجاد قالب. یکی از هدرهای الگوی آماده رو انتخاب کنین مثل مرحله قبل ویرایش کنین. برای فوتر هم همینطور. در هدر معمولا منو دارین که اونو فعلا کاری نکنین تا در گام بعد توضیح بدم. حالا انتشار و از قسمت Add condition گزینه Entire site و بعد هم Save & close را انتخاب کنین.
گام هفتم: ساخت منو
بعد از اینکه برگه های سایتتون رو به همین روشهای گته شده آماده کردین نوبت به ساخت منوی سایت میرسه. در پیشخوان وردپرس به قسمت نمایش و فهرستها بروید. گزینه درج یک فهرست جدید و یک نام وارد کرده و ایجاد. حالا برگه ها رو یکی یکی اضافه کنید.
گام هشتم: لذت ببرید و دانشتون رو هر روز بیشتر کنین
از سایت زیبایی که ساختین و از تمامی مراحل طراحی سایتتون لذت ببرین. هر موقع سوالی یا مشاوره ای نیاز داشتین در تلگرام المنتور فارسی به ما پیام بدین تا راهنماییتون کنیم. ما کنار شما هستیم در تمامی مراحل طراحی سایتتون.
24 پاسخ
بابت پیام قبلی ، ویدیوی اخرو دیدم خوب بود
عذر خواهی میکنم بابت انتقادم
نهایت کسی دوست نداشته باشه باید بره جای دیگه
تشکر
موفق باشید.
سلام ، اگه میخای اموزشت پر ببیننده شه لطفا تایم اموزشو کم و صداتو انقدر نکش 10 بار پیش اومده سرچ کردم ی مطلبی از المنتور تا ویدیوی شما بوده تو 1 مین بیشتر نشده ببینم این نظر فقط من نیست از دوستان هم پرسیدم همین نظرو دارن
یکم جدی اموزش بده
درود به شما، چشم. آرزوی صبر و آرامش برای همه.
سلام
یه سوال دیگه
من قالب آسترا پرو و بی تم خریدم بخاطر دموهای زیادی که دارن
امکان داره نحوه بارگزاری دموهای آنها را در المنتور آموزش بدید که بتونم دموها را سفارشی کنم
تشکر
درود به شما، ما در المنتور فارسی محصول قالب نداریم و قالب هلو المنتور رو توصیه میکنیم.
سلام خسته نباسید
واقعا آموزش های عالی دارید
یه سوال دارم
من تمام مراحل ساخت سایت با المنتور در یک جلسه انجام دادم اما نحوه خروجی گرفتن و انتقال کامل سایت ساخته شده به سایت دیگر بلد نیستم امکان داره نحوه خروجی آموزش بدید
لطف میکنید
تشکر
از ابزار برون بری و درونریزی کیتها استفاده کنید.
سلام و خسته نباشید
ممنون از راهنمایی های عالی شما
من درون ریزی و برون ریزی اموزش دیدم
اما یه مورد
وقتی درون ریزی انجام میدم همه اطلاعات سایت در تب قالب ها ریخته میشه و حتی صفحات هم در این هستن نه در تب برگه ها
برای این که قالبی که درون ریزی کردم درست کار کنه باید طبق آموزش المنتور در یک جلسه دوباره صفحاتم را بسازم و قالب های درون ریزی شده را ایمپورت کنم تا درست بشن
درست متوجه شدم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تشکر
درود، بله درسته.
سلام و خسته نباشید
بسیار آموزش مفید و خوبی بود
خیلی از سوالات ریز و درشتم رو برطرف کرد
از آموزشتون متشکرم و بهتون خدا قوت میگم
موفق باشید
سلامت باشید، خوشحالم مفید بوده براتون.
سلام
خیلی ممنون از سایت زیبا و کاربردی تون
ببخشید چجوری میشه برگه وبلاگ که متعلق به نوشته ها هست رو با المنتور ویرایش کرد چون کد خطای the content میده و من هم حقیقتا بلد نیستم کد رو اعمال کنم و از طرفی از طریق تغییر قالب هم نتونستم مشکل مو حل کنم ممنون میشم کمکم کنین
درود بر شما، متشکرم از حضور شما
مقاله خطای ناحیه محتوایی المنتور رو مطالعه بفرمایید.
اگر هم در قالب نوشته ویجت post content رو قرار ندید خطای post content رو میده.
سلام، من یه سری سوال کلی دارم؛ الان توی طراحی سایت ما سه راه داریم؛ یکی طراحی با خود وردپرس، یکی با قالب و دیگری با قالب ساز، درسته؟ خب با کدومش باید طراحی کنیم؟
اگر با قالب ساز که انقدر راحت هست میشه طراحی کرد، پس قالب برای چیه؟
من بجای ووکامرس EDD دارم و نصب هست اول اینو تنظیم کنم یا اول قالب رو بسازم؟
درود بر شما،
وردپرس در هر سه حالت که گفتید باید وجود داشته باشه
یا با وردپرس و قالب آماده یا با وردپرس و قالبساز المنتور پرو.
قبل از المنتور پرو این امکان وجود نداشت و همه افراد از قالبهای آماده استفاده میکردند.
اما حالا شما میتونین قالب آماده و در کنارش المنتور داشته باشید یا اینکه
همه چیز رو با قالبساز المنتور خودتون طراحی کنید.
اول ووکامرس و المنتور پرو رو نصب کنید و بعد قالبسازی رو شروع کنید.
سلام و تشکر از آموزش خوبتون
سوالی که دارم اینه که در المنتور چطور میشه مثل ویرایشگر کلاسیک وردپرس، فایلی که متعلق به یک آدرس اینترنتی هست رو بارگزاری کنم. مثلا میخوام یک تصویری که متعلق به یک آدرس اینترنتی هست رو در مقالم بگذارم و دیگه در کتابخانه المنتور و روت هاستم نیاد. در ویرایشگر کلاسیک با گزینه «گذاشتن از نشانی» اینکار انجام میشه اما در المنتور نمیدونم چطور باید اینکار رو انجام داد
درود بر شما،
چنین امکانی در المنتور ندیدم.
سلام خسته نباشید
میخواستم توسایتتن عضو بشم اما متاسفانه نمیشه
درود بر شما،
سلامت باشید. برای عضویت بر روی من قوانین را پذیرفتم کلیک کنید
و بعد من ربات نیستم و بعد کپچا ظاهر میشود.
سلام-وقتتون بخیر-من دوره طراحی سایت در 8 جلسه شما رو دیدم-یه مشکلی هست اونم اینه که دارم برای یه شرکتی سایت طراحی می کنم و بعد از آماده شدنش پنل رو باید در اختیار منشی شرکت بزارم که پست ها و مقالات و پیگیری سفارش محصول رو انجام بده-مشکلم اینه که اون فرد هر سری باید برای گذاشتن یه مقاله جدید باید بعد از درست کردن نوشته وارد المنتور بشه و بقیه طراحی رو اونجا ادامه بده و خب بلد هم نیست-آیا راهی هست که بشه مراحل ایجاد یک مقاله مثل مراحل ثبت محصول چند مورد کوتاه و راحت باشه؟؟؟
درود بر شما،
یک قالب برای نوشته های ایجاد میکنید و طریقه وارد کردن
متن و عکس و فیلم رو فقط به مشتری یاد میدین.
سلام
خسته نباشید
چطور میشود شعر را در المنتور فارسی یادداشت کرد؟ به نحوی که فاصله بین مصراعها برابر باشند.
من از طریق برنامه word و ایجاد یک جدول سه ستونه و قرار دادن ابیات و justify کردن،
فاصله بین کلمات را از وسط برابر کردم. و در آخر با no border خطهای جدول را حذف کردم.
اما وقتی آن را در المنتور و در قسمت ویرایش با المنتور paste میکنم،
خطهای جدول نیز نمایش داده میشوند.
چطور میتوانم خطهای دور نوشتهها (خطهای جدول را حذف کنم) و
به خوبی شعر را در همان قالب مورد نیاز (که نوشتهها از وسط با یکدیگر فاصله برابر داشته باشند) قرار دهم؟
سلام بر شما دوست عزیز، یک بخش دو ستونه ایجاد کنین. مصراعهای اول رو بصورت چپ چین در بخش اول و
مصراعهای دوم رو بصورت راست چین در بخش دوم با ویرایشگر متن تایپ کنین.
برای متن بخش اول پدینگ چپ حدود 50 تا و برای متن بخش دوم پدینگ راست درنظر بگیرید.