ویجت

۹۱۳۰۲۶۵۴ ۰۲۱

عنوان ویدئو آموزشی

تنظیم لوگو و فهرست در المنتور

تعداد ویدئو

ویدئو شماره 25

زمان ویدئو

12:26 دقیقه

مدرس ویدئو

مهدی جبین پور

نام دوره آموزشی

آموزش المنتور

تاریخ بروزرسانی

1401/06/31

کلیک کنید

افزونه المنتور پرو
حرفه‌ای ترین صفحه ساز وردپرس

پیش نیازهای طراحی هدر در افزونه المنتور

ما قصد داریم در رابطه با طراحی هدر به صورت مفصل صحبت کنیم. شما با تماشای این سری از آموزش‌ها یا حتی خواندن چندین مقاله پیش رو در طراحی هدر به حدی حرفه‌ای می‌شوید که دیگر قادر به طراحی هرنوع هدری هستید.

حالا همانطور که می‌دانید ما برای ساخت هرمحصولی به یک سری مواد اولیه نیاز داریم. برای ساخت هدر هم قطعا به پیش نیازهایی احتیاج پیدا خواهیم کرد که در این جلسه قرار است آن‌ها را بررسی کنیم.

دوتا از اصلی‌ترین پیش نیازهای ساخت هدر، منو و لوگوی سایت است. برای ساخت هدر به پیشخوان وردپرس خود بروید و یک برگه جدید ایجاد کنید. سپس بر روی گزینه “ویرایش با المنتور” کلیک نمایید. ابتدا عرض صفحه را مانند همیشه از قسمت تنظیمات بر روی حالت Canvas قرار دهید. حالا برای اینکه بتوانیم در جلسات بعدی به راحتی هدر خود را بسازیم باید پیش نیازهای آن را آماده کنید.

برای انجام این کار ابتدا از طریق منوی همبرگری سمت راست صفحه به قسمت تنظیمات سایت بروید. سپس از طریق بخش هویت سایت، لوگوی کلی وب‌سایت را آپلود کنید. احتمالا از شما می‌خواهد که یک آیکون کلی هم انتخاب کنید. پس آیکون مورد نظر خود را نیز تعیین نمایید.

سپس از قسمت تنظیمات به بخش خواندن بروید و صفحه نخست را بر روی گزینه “صفحه اصلی” بگذارید. این کار باعث می‌شود، برگه جدیدی که ساختید به عنوان صفحه اصلی سایت به شما نمایش داده شود.

آموزش ساخت فهرست یا منو در وردپرس

برای ساخت فهرست باید به پیشخوان وردپرس بروید و از طریق منوی خواندن به بخش فهرست مراجعه نمایید. نام فهرست خود را تعیین کنید و سپس بر روی گزینه ایجاد کلیک نمایید تا دسته‌بندی‌ها در سمت راست صفحه فعال شوند. اگر دسته‌بندی‌ها کامل نبود، کافی است که بر روی گزینه “تنظیمات صفحه” در بالای مصفحه، سمت چپ کلیک کنید تا کل دسته بندی‌ها برای شما فعال شوند. سپس می‌توانید از طریق قسمت پیوندهای دلخواه هرمنویی که می‌خواهید در فهرست سایت وجود داشته باشد را وارد کنید. همچنین قابل ذکر است که اگر هنوز لینک بخصوصی برای تک تک آیتم‌های منو ندارید کافی است که در کادر “نشانی اینترنتی” یک علامت شارپ (#) تایپ کنید.

سخن پایانی

حالا پیش نیازهای ما برای ساخت یک هدر حرفه‌ای کامل شد. در جلسات بعدی به شما آموزش خواهیم داد که چگونه هدر دلخواه خود را طراحی کنید. امیدواریم که مطالب این جلسه برای شما مفید واقع شده باشد. می‌توانید سوالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاه‌های سایت ثبت کنید تا همکاران ما در اولین زمان ممکن به شما پاسخ دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *